Åh härliga kväll

Har precis kommit hem från ytterliggare 1 timmes promenad med Amanda. Under promenandens gång diskuterade vi helgens planer som ser aningens luddiga ut. Så vi får helt enkelt se hur det blir.
Nu blir det till att krypa upp i sängen, som vid tv tillfällen får agera soffa, med en kopp varm choklad och kolla på tv. Nice!

Eller man kanske skulle ta sig ett varmt skumbad istället med ett glas iskall juice eller nåt i den stilen? Det är ju rätt trevligt. Hmm... det löser sig.

Puss!


31 Januari

Hejsan bloggen!
Har gått låååångt idag. Skoldagen bestod av 1 timmes promenad och så världens brak-lunch på det. Hur gott som helst. Efter det fick vi skjuts hem och väl hemma insåg vi att det nog fanns plats för lite kiwi också. Så det drog vi i oss. Sen var det promenad igen tillsammans med Ida för ett möte med vår studie och yrkesvägledare. Mötet pågick i ca 1 ½ timme och sen var det till att promenera hem igen. Nu, väl hemma, har jag lite storstädning att göra och efter det står, om jag inte minns fel, en promenad med Amanda på schemat. Samma prommis som vi tar varje kväll. Och idag är det ju hur skönt väder som helst!
Måste förebereda mig inför en redovisning att so arbetet imorgon också. Och så har jag lite att ta igen sen jag var ledig i början av terminen. Herregud. Dags att göra en to-do-list. 
Och så måste jag på ett eller annat sätt få min , eller jaa.. familjens lilla kissemiss till vetrinären. Är något fel med hennes öga. Inte kul alls. 
Men mer om det en annan gång. Dags att städa

Puss på er!

God natt!

Tänkte bara säga god natt innan jag går och lägger mig. Är ovanligt sen idag, jag vet jag går och lägger mig löjligt tidigt men... jaa vad ska man säga? Jag älskar att sova. Och jag kan ju faktiskt sova ut lite imorgon då jag börjar 10.00 eftersom att vi har friluftsdag i skolan. Jag valde något så enkelt som att promenera. Skönt. Efter det så ligger bara ett möte med studie- och yrkesvägledaren inplanerat sen är det ledigt hela dagen. Och så har jag gjort klart SO texten också. Lovely.
Här är några bilder från förre helgen, som så lovat.



Från vänster; Ida och Malin, Jag , Ida , Amanda och till sist; Jag och Amanda.

Sov gott!

Hej på er!

Försov mig utav bara fan imorse och det fanns inget som helst tillfälle att blogga. Ajaj.
Haft en superbra dag iallafall! Hur har eran dag vart?
Har en jävla massa funderingar på helgen. Hmm vad händer?
Men det kommer bli svårt att hitta på något som mäter sig med förra helgen. Middag hos Ida med dom närmaste vännerna. Mysigt som satan!
Och så älskar jag att fixa iordning mig. Jag kanske kan lägga upp bilder på hur vi såg ut sen? Kanske.

Nu ska jag iallafall skriva en text om andra världskriget som vi håller på med i SO:n. Vart lite försenad med det då jag, min dumma nöt, somnade på soffan en trappa ner. Inte nice. Efter det blir det promenad med Amanda.

Vi hörs sen!
Puss !

Prommis.

Ja hejsan mina vänner. Märker att hjärnan inte riktigt är med än, jag skrev nyss början av blogg-inlägget i adressfältet.
Ungefär en timme kvar till premiären av Gossip girl. Och jag funderar påa tt dra mig ut på en prommis. Hmm. Jo så får det bli.
Puss

På tal om tv...

... var det någon mer än jag som såg American Idol igår på fyran? Haha det är ju såå himla kul! Det är utagningar nu och alltså... jag skrattar så jag grinar åt vissa. Det är ju så sorgligt att dom inte har mer självinsikt än så.
Jaa somliga gör ju allt. 
Fast grejen med idol är att jag bara gillar uttagningarna inte själva "finalerna". Dom är ju lite småtråkiga måste jag säga. Men men. Nu ska jag ner och koka gröt.

Ciao!

29 Januari

God morgon, god morgon.
Vaknade förjävla sent idag men jag ska nog hinna. Alla apelsiner jag åt igår gav resultat förresten! Mitt hals-ont är så gott som borta and I'm back on track. Typ.  Lite trött är jag dock eftersom att jag min dumma nöt har såna problem med att stänga av tv:n på kvällarna. Igår fastnade jag framför den där dokumentären på tv3. Eller va det tv3? Jag tror det. Den hette "Mina små bröst" iallafall och handlade om 3 tjejer som hade jättesmå tuttar och skämdes ögonen ur sig över det och nu skulle de ta till med olika metoder för att få dom att växa. Helt kass var den men jag kan helt enkelt inte stänga av. Men men.
Ikväll ska tv:n iallafall garanterat stå på! Som jag längtat efter premiären av Gossip girl som går av stapeln ikväll klockan 20.00 på kanal 5. Jag ska helt klart se.

Ska ni?

Hjälp mig!

Dags att köpa ny parfym. Är bara ur dålig på att hitta goda parfymer. Har ni några tips? De tas isåfall emot med öppna armar.

News

Var i förra veckan på en liten shopping runda. Och nu har jag nya inneboenden. Bl.a. köpte jag Make Up Stores eyedust i färgen Gold glow. Vit i färgen men skimmrar i guld. Skitsnyggt.


Goldglow
(Bild: Make Up Store)
Ser aningen guldigare ut på bilden än i verkligenheten.

Snyggt.

Efter att ha kommit på mig själv med att ligga och stirra på ekonominyheterna i fem minuter insåg jag att hjärnan nog inte riktigt hänger med. Jag behöver frukt. Och godis. Och en ny tröja.
Faktiskt just den här tröjan:




Gardigan från H&M
(Bild: H&M)
Den är verkligen supersnygg! Kostar 349 kronor och är från H&M.
Hmm kanske ett köp påväg?

28 Januari

Har vart hemma från skolan idag. Är sjuk nämligen. Halsen gör hur ont som helst.  Och när jag beklagade mig över mitt halsont för mamma spred sig ett ytterst retsamt flin över hennes ansikte; " Jaa Malin det kanske är kyss-sjukan?" Jag fick en stark känsla av att vilja slå ner henne men jag ändrade mig av två enkla anledningar;
Ett: Jag kan inte slåss och även om jag skulle kunna så skulle jag aldrig göra det.
Två: Hon är ju trots allt min mamma och att slå just henne vore mitt största misstag någonsin och jag skulle fått ett dåligt samvete som hette duga.
Så jag gav henne min värsta mördarblick istället och gick surt upp till mitt rum.

Nu står iallafall storesyster och hennes loverboy och lagar mat en trappa ner. Dom fick stå för matlagningen idag eftersom att mamma följde med tvilling-syster för att pierca naveln och pappa är i U.S.A. Så det var bara dom och jag hemma. Och att jag lagar mat i det tillstånd jag befinner mig i nu är ju inte så smart.

Måste kurera mig med lite vitaminer nu.

Puss!

Ny Design.

Ovanligt va? Att jag designar om bloggen. Men jag blev så trött på allt det rosa. Vad tycks?

Hemma igen

Och så överlevde man ytterliggare en dag i fängelset som kallas skolan. Omoget att tänka så va? Jo jag vet men men, jag är ganska omogen.
Sitter just nu at my crib med Amanda Ida och Malin. Vi tänkte tända en rökelse och ha det bra.

PUSS !

♥  ♥ 

H&M Fashion against AIDS

H&M har låtit bl.a Rihanna, My Chemical Romance, Ziggy Marley, Timbaland och The cardigans designa varsin tröja som nu H&M säljer. Priserna ligger mellan 98 kronor och 149 kronor för en T-shirt eller en långärmad t-shirt och man får en hood-tröja för 298 kronor.
25 % av intäkterna går till HIV/AIDS förebyggande projekt runtom i världen.

Bra va?
Själv är jag jäkligt sugen på Ziggy Marleys tröja, dock gillar jag den för män mer än den för kvinnor.
The cardigans tröja är jättefin också. Rihannas linne med. Så vi får se vad det blir.

Läs mer och beställ en egen tröja här. Det går till något bra hörrni!

Länge leve H&M! Hihi

 
    ♥  ♥ 

22 Januari 2008

Godmorgon på er. Sitter och väntar på att min käre vän Amanda ska komma över och käka lite frunke tillsammans med mig. Smarrigt! Jag bara älskar mat. Men iallafall. Vi har sovmorgon idag, dock inte till tolv-snåret som jag läst på andra bloggar, utan till klockan 09.00. Vadå? Det är ju faktiskt en hel timme! Har ingen aning om dagens planer med undantag för skola. Så vi får se.

Hej så länge!


    ♥


God morgon!

God morgon! Vaknade för sisådär en halvtimme sedan. Och jag måste säga att trots att jag låg vaken halva natten(fram till klockan 04.00 ungefär) så är jag pigg som jag vet inte vad. Kan ha med att göra att jag tillbringade gårdagen med att sova. Jag vet det är jätte hemskt, äntligen en vacker dag. Men jag var för trött.
Har tillbringat morgonens tidiga halvtimme med en liten bloggrunda som brukar bestå av följande bloggar;

Amanda
Ida
Blondinbella
Kenza

Alexandra "Kissie"

Trevligt va? Hihi. Det blir nog till att gå till skolan idag, trots att jag inte har någon alls lust. Och nu menar jag alltså mindre än vanligt. Usch..
Men men, det är en sjuhelsikes massa betyg som borde ordnas så...det får nog bli så att jag går till skolan iallafall.

Vilken bibel det blev.

Hur ser eran dag ut?

Puss


Åter igen en bild från Thailand

Jag tänkte bjuda på en bild till från Thailand.




Fint va?

Puss!

Kvällens planer...

...ser ut som så att jag skall möta upp mina kära vänninor för att umgås. Några exakta planer har vi väl inte än men känner jag oss rätt så hamnar vi väl tillslut någonstans ändå. Vare sig det är at my crib över en kopp te eller hemma hos någon festlig typ med massa nytt folk.

Hur ser era planer ut?

Kram!

Kära dagbok.

Igår var det fredag.
Trevligt trevligt. Dagen såg ut som så att det först var skola. Och det är ju alltid lite trevligt. Säger vi. Japp och sen så bar det av hemåt med min kära vän Amanda. Väl hemma tittade vi på film, favorit i repris ; Inside man.
Jag menar, hur bra är den inte? Jo precis. Bäst. Men men. Efter det var det dags för lite planering, för att sedan små korrigera våra utseenden. Sedan kom vår vän Malin och vi gick ut. Väl ute träffade vi en massa folk. Hur kul som helst. Men nu har vi iallafall tagit igen lite missad sömn och fått i oss lite välbehövd mat.

Nu bär det av till Täby centrum för att köpa ny vinterjacka. Min gick sönder. Attans.

och juste! Jag har fixat naglarna. Skitsnyggt .

Och så var man hemma igen.

Är hemma igen efter att ha tillbringat två av dessa mörka vinterveckor i soliga & varma thailand. Har haft det helt underbart. Men men. I'm back!
 


Bilderna har jag tagit.
Puss!


RSS 2.0