Så äre

Jag har utegångsförbud. Och det va ju kul.  Får väl spela monopol eller ngt.

Nya inneboenden

Just nu, i skrivande stund, befinner jag mig hos min farmor och farfar i deras mysiga villa i Borås.
Då våra kära far-föräldrar är bosatta i borås och jag och min familj bor i stockholm så blir det tyvärr så att vi allt för sällan ses. Men nu när det är påsklov så tänkte vi att vi skulle ta tillfället i akt. Då både madre och padre jobbar så funderade vi på buss eller tåg. Sagt och gjort, morgonen därpå bokade vi bussbiljetter för att dagen efter det sätta oss på bussen ner mot göteborg. 6 timmar senare satt vi i farmor och farfars hus.
Det enda vi hann med den kvällen var att äta underbart god mat (min farmor är kung i köket och det märks för man äter nästan hela tiden, hon står ärligt talat just nu och svänger ihop en älg-gryta med potatis) och  titta lite på en film och ta igen lite prat.
Gick och la mig för att sedan stiga upp med tuppen.
Då var det till att äta en lika god frukost och ta en dusch. Och sen, till min systers stora lättnad skulle vi åka till Hööks. äl där gick hon och kollade på allt mellan himmel och jord och var nog beredd att bränna av en rejäl massa pengar (vilket jag också var i smyg eftersom att jag i mitt stilla sinne hade planerat ett stopp vid kicks på vägen hem) . Hon tittade på allt, tro mig, västar, nosludd eller vad det nu heter, schabrak och benskydd. Allt.  Men när vi efter någon halvtimme gick ut från affären hade hon bara med sig ett litet ynka nosludd och en gratis katalog. MEn hon var lycklig för det.
När jag sen fick min stund i paradiset mellan smink-hyllor och diverse peelingtuber och krämburkar fick hon agera palett för diverse foundations och concelaers. Och även jag gick nöjt ut ur affären med några fler inneboenden hos mig. Ett nagellack från Mavala i färgen Gracie eller något i den stilen, har det inte i huvudet, en asniktskräm från loreal och en peeling skrubb fån Nivea. Ni förstår att jag just i detta nu prioterar min hud för ALLT annat. Till och med skolan , vilket i och för sig kanske inte är så svårt. Den har tröttnat så på vårt kalla klimat att jag knappt vet vart jag ska ta mig till. Ser helt död ut i ansiktet. Grå och torr. Helt för jävligt. Det går ju inte att sminka sig över huvudtaget! Och jag som hade planerat att byta ut min sminkneccesär mot mineral smink. Det blir det inte av då jag äntligen har insett att det enda minealsminket som passar mig är ID'sch det är på tok för dyrt. Så jag fick köra på rengöring istället.  Dessutom har jag mina svaga aningar om att peeling är, iallafall hos mig, totalt underskattat.
Iallafall, märker ni skillnaderna mellan min lantis-syrra och mig?

nej nu väntar maten på bordet!
Tack för grattis kommentarer förresten! :)
Ha det bra, puss!


16 år

Grattis till mig och min syster som fyller år idag.
Släkten kommer hit och käkar middag. Så nu vet ni det.

Crab your ass

Jag väntar på att maten ska bli klar. Vi ska käka pannkakor. Det är gott. Haha :D Jag kan knappt sitta still. Asså inte för att pannkakor är så gott, det skulle man nog kunna tro, nej för att jag.. ehh har så mycket energi. Jag borde börja sporta. Det skulle bara göra mig gott. Fast jag är ingen sportmänniska. Så i längden skulle det göra mig ont. Bokstavligt talat.
Jag får väl helt enkelt ägna mig åt mina promenader med Amanda. Det är bättre än fotboll. Eller innebandy, Eller hanboll. Fast hanboll är skitkul. Volleyboll är också as roligt. Det är jag ganska bra på. Jag är bra på att måla också. Jag har målat hela 3 (!) tavlor idag, tillsammans med Malin. Shit vad snygga dom är. Ida och Amanda gjorde också en. Fast ajg är ju så klantig så jag tappar våran nymålade och icke torra tavla upp och ner på golvet.
 Men men. Vi kan låtsas att det var en del av proceduren.
Och så spelade ju grabbarna idag på musikcafét. Ni är såå bra mina små söt-ungar! :D puss på er.

Och så till alla er pussys som tror att ni  är något. CRAB YOUR FUCKING ASS! Oj vilken ord-spya som slapp ur mig. Ursäkta.


Puss.

Vad jag har för mig

På beordran av min vän Jonathan så tänkte jag berätta vad jag har för mig.
Alltså; Jag sitter framför min dator, jag ska alldeles strax sminka mig, fixa håret och byta om för att dra iväg till min kompis Amanda. Och det kommer bli skitkul. Vi kanske drar oss vidare ut sen men ingenting är planerat.
Där har du svaret. Puss på dig. <3

Gult är fult

Okej. Nu har jag insett färgen och ska försöka förklara den. Sen ska jag aldrig mer tjata om mitt hår. Okej tänk såhär; Mitt vanliga hår som typ va grått. Sen tar du en skål med utspädda ägg-gulor och häller den över. Sen vispar man runt lite på ytan, strör lite florsocker över och voilá! Där har du frippan. Snyggt eller vad ? ;)
Puss på er.

Och om någon vill ha receptet på hela kakan så kan man förenkla det hela med att säga; Garnier i färgen  M1

Klart.

Tjena, kyckligen här.
Passar ju bra till påsk iallafall. Nej. Det är inte så stor skillnad. Knappt någon skillnad alls faktiskt. Bara lite... gulare.
Eller nej. Inte lite gulare. Lite mer mellan mycket mer gulare. Asså ja. Någon som fattar?

Tack mamma iallafall som tog sin tid till att fixa och dona. Puss på dig.

Och förlåt Ruben för att jag färgade håret. Du verkade bli väldigt upprörd din kommentar att döma haha.

Aaaa. Jag får väl lägga upp en bild någon gång eller något.
 Nu ska jag tröstäta glass.Eller sova.
 Hejdå.

Nejfan, hjälp!

Jag sitter med blekningsmedel i håret och inser precis hur fult det kommer se ut när det blir klart. Det blir värre och värre och jag kan ju inte precis skölja ur medlet nu innan det är klart. Herre men jesus vad ska jag ta mig till?
Hej då vackra hår och välkommen kanariefågels-frippa!

Lifehouse - Broken

The broken clock is a comfort, it helps me sleep tonight
Maybe it can stop tomorrow from stealing all my time
I am here still waiting though I still have my doubts
I am damaged at best, like you've already figured out

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain there is healing
In your name I find meaning
So I'm holdin' on, I'm holdin' on, I'm holdin' on
I'm barely holdin' on to you

RSS 2.0