Spelkvällen

Har precis kommit hem från spelkvällen i skolan. Hade hur kul som helst. Fast jag spelade inga spel. Nej jag lalade omkring med mina vänner och hade as kul. Vi lyssnade på musik och dansade runt hej vilt. Ur kul.

Nu är jag hur trött som helst och benen värker. Dags att tvätta av sminket och krypa i säng.
Godnatt!

Och juste! Jag skrev MVG på provet! YEEAH. Tummen upp för det alltså! 51 av 53 poäng. Inte illa pinkat.

Dagens planering

♥ HLR - teori
♥ Prov i konsument ekonomi
♥ Jobba i Oasen fram tills ca. 14.30
♥ Spel-kväll med klassen 17.00-21.30.
(Hur kul som helst!)

Jag vill nog inte påstå att det kommer bli någon krävande dag. Men men.

Dags att äta frukost.

Vad ska ni göra idag?

God morgon!

Vaknade för cirka en timme sen och det första jag gjorde, förutom att dra på mig min knallrosa kimono, var att sätta mig ner occh plugga plugga plugga. Jag vet inte varför men jag gör alltid så. Pluggar nada de två veckorna innan provet utan pluggar hysteriskt sista dygnet. Inte bra alls jag vet, men nu sitter det. Hell yeah.
La fram kläderna som jag ska ha på mig också. Det får bli ett vitt linne med en grå kofta och ett par jeans. Och så silver smycken. Snyggt. Och jo juste, mina rosa naglar också där mitt i. Dom jag för övrigt hann tröttna på innan jag ens somnade igår. Men sån är jag.

Pretty in pink

Sitter och tittar på Americas Next Top Model. Himla kul det där programmet. Fast tyvär är det slut snart och då är det en hel vecka kvar till nästa gång. Sitter också och målar naglarna. Det gör jag alltid när jag sitter vid datorn eller vid tv'n. Trust me. Fråga dom som känner mig. Brukar alltid måla fransk manikyr eller i ett ljust rosa lack. Men den här gången grävde jag fram mitt Mavala lack i färgen "Freshy". Det är helt knall-rosa. Och jag älskar det. Jag älskar färgen. Jag älskar namnet. Jag älskar det.

Mavala freshy
Bilden har jag fotat.

Läckert lack det där.

Plugg, plugg och åter plugg...

Sitter och pluggar så att det bara ryker ur huvudet på mig. Har prov i konsumentekonomi imorgon. Inte det roligaste  men det finns värre. Ganska svårt att plugga till dock, eftersom att alla saker låter likadant och på frågorna vi har ska man rabbla upp triljarter olika alternativ. Svårt att minnas alla. Det här inlägget fick bli en liten paus i mitt hysteriska pluggande. Har hunnit med att träna idag också. Gick alldeles utmärkt och om ett par timmar tänkte jag runda av dagen med en prommis med min kära syster, då min ordinarie prommis-kompis Amanda är hemma och är sjuk.

Men men.. back to work. Puss!

Gissa vad?

Tänkte lägga upp en bild på presenten jag köpt, och omsorgsfullt slagit in, till min syster.
Kan ni gissa vad det är i?
Josefines present
LEDTRÅD: En otroligt tråkig present men användbar. Billig jävel också.

18 feb.

Det är paus i American Idol nu så jag passar på att skriva ett inlägg. Haha det är så kul det där programmet.Fast det är ju bara uttagningarna som är roliga egentligen om man tänker efter. Vissa människor är verkligen...Speciella.
Är rätt skönt trött i kroppen efter den dagliga en och en halv timmes långa promenaden med Amanda.
Har också hunnit med att slå in min otroligt vackra present åt syster som fyller 17 imorgon.
Hade simning idag i skolan också. Jag hatar det verkligen. Eller jag älskar att simma. Men inte med sjuttio andra ankor som plaskar omkring på samma kvadrat meter. Då kan man liksom inte riktigt koncentrera sig på simningen. så det blir oftast lite mindre simning och lite mer skämt. Om ni fattar? Men aja. Det var kul iallfall. Bortsett från 30 pensionärer med häng tuttar (som dom för övrigt stolt viftar med framför ögonen på en) som puttar ut oss ur duscharna och bastun och slänger ner våra kläder på golvet för att dom vill ha våra skåp. Usch jag hatar såna tanter. Det är såna som dom som gör att så få väljer omvårdnasprogrammet. Jag tror inte jag känner en enda. Som ska välja omvårdnadsprogrammet alltså.


Oh my!

Har precis tittat på Dirty Dancing 2 som nyss gick på femman. Alltså det är nästan plågsamt att se på den. Bara för att Diego Luna är så förbannat snygg! Alltså han är så snygg att det inte går att beskrivas med ord. Iallafall i den här filmen. Han är ju så jävla sexig, särskilt när han dansar. Sexig dans det där.För att inte tala om när han pratar spanska. Oh my!! Man kan ju för i hela vetekorna inte ens koncentrera sig på filmen!  Jag skulle göra vad som helst, vad-som-helst, för att få spela mot honom istället för Romola Garai. Herregud. Herrejävlagud så sexig han är.
Men iallafall så är filmen förövrigt ganska bra. Eller den är bra. Med tanke på att han är med hehe... Nej men historien är riktigt cute och dom dansar förbenat bra. Tummen upp! :D

Dirty Dancing 2
Diego Luna

Dirty dancing 2


-

Varför går jag på deras skitsnack gång efter gång? Varför? Jag borde ju ha lärt mig vid det här laget. Jag antar att det har med att göra att jag hoppas så mycket. Jag vet ju vad som kommer hända, varje gång så vet jag det. Men ändå så gör jag så.
Man kommer överrens om att man ska höras och så blir det inte så, förrns efter ett par öl nästa helg igen. Och jag bara går här och verkligen hoppas på att det ska ringa. Fast jag vet ju att det inte kommer att göra det.
Hur kan jag ljuga så för mig själv?
Jag vet ju hur illa det ser ut, och hur illa det är, jag är ju inte dum och jag påminns ju om det i mellanåt. 
Men ändå så är jag där igen, på ruta ett, en vecka senare.
Har man inget bättre för sig än att gå runt och jävlas med någon som inte har gjort ett skit? Och dom vet precis vad dom gör, precis vilka knappar dom ska trycka på. Hur kan jag släppa min stolthet och bara hänga med? Jag förstår verkligen inte det. Jag blir så jävla arg, både på mig själv och på dom. Dom vet ju precis hur det ligger till.
Och jag önskar verkligen att jag kunde skita i det och bara dra åt ett helt annat håll, eller bara spotta dom i ansiktet och berätta hur mycket jag hatar vad dom håller på med. Men det går inte. För i flera år har jag inte hoppats på annat. I flera år har jag levt i en dröm om hur det kommer att vara. Men nu så blir det bara helt fel. Och jag har inget annat längre. Nu har jag ingen bild om hur det kommer att bli. Nu står jag bara där och desperat försöker laga det igen, och få det så som jag hela tiden har trott att det skulle bli. Fan.

17 feb

Sitter framför datorn och försöker samla krafter. Jag måste ju städa rummet. Vi får hit gäster om 3 timmar och det ser förjävligt ut. Jag ser också rätt förjävlig ut vilket betyder att jag har ännu mer bråttom.

Gårdagen var trevligt. Jag + några andra trevliga pojkar och flickor hade singstar-kväll hos en kompis. Fast så mycket singstar vet jag inte om det blev. Men trevligt var det!

Dags att röja upp nu iallafall.
Puss

Alla hjärtans dag

Jahapp... glad alla hjärtans dag på er alla då. Eller hur säger man egentligen? Det har jag aldrig fattat. Har inte fått en enda ros idag. Är det nu jag ska bli ledsen & deprimerad? Äsch... trots att jag lever helt ensam utan någon att mysa med idag så har jag trots allt en bunt underbara vänner som jag vart med idag. Och så har jag faktikst ägnat mig åt TVÅ män idag. Yepp, you heard me. Två. Ben & Jerry. Jag älskar dom. Haha.
Men ibalnd önskar jag faktiskt att jag vore lite modigare. Iallafall såhär på alla hjärtans dag. Mesiga mig. Jag hade iallafall blivit glad av en kärleks-förklaring idag. Tror jag. Eller jo.

Men ni är bäst iallafall!
Make love not war ! <3

Tihi

En mycket rar kompis till mig har, i brist på annat att göra, knåpat ihop den här till mig.
Gullig han är.
Puuuuuss påre ! :D haha

Av J.

Grattis pappa!

Jo juste min kära far fyller år idag.
Tyvär är jag så pinsam att jag inte riktigt håller koll på hur mycket han fyller. 45 tror jag. Gubbe.
Fast han ser det nog som en posetiv sak att jag inte har riktigt koll.

Aja . Grattis på dig iallafall farsgubben!

Pappa 45 eller nåt

7 Feb 2008

Mår hur bra som helst efter ca. 1 timme och 20 minuters prommis med min kära vän Amanda.
Jag älskar verkligen att promenera och kan gå hur långt som helst utan att ens tänka på hur lång tid det fanktiskt har gått.
Idag har jag typ inte gjort någonting.  Skrivit nationella prov iochförsig. Gick skit bra. Sen har jag väl mest suttit hemma och spelat harpan. Har gjort minst 1000 omgångar och varje gång så får jag meddelandet; "Ledsen, du förlorade! Spela igen?" Vart har min tur i spel tagit vägen? Jag vann ju jämt förut. Jag antar att den har ersatts med tur i kärlek. Eller nåt.

Idag lyssnar jag på Ken Ring iallafall. Han är något utav en kung.

Jag tävlar

Klart man är med och tävlar!


Tävling

http://xpresscoco.blogg.se/1202311018_tvling_hos_xpresscoco.html#comment

6 februari 2008

Nationellt prov imorgon. Det suger.
Jag kan helt enkelt inte koncentrera mig på något just nu. Jag försöker just nu att plugga men det går bara inte. Får ta att sova lite så blir det kanske bättre imorgon.

Och så var det lördag

Jag älskar helgen.
Nu ska jag och Malin snart över till en kompis vart hus står ledigt så det blir middag och så. Hur kul som helst!
Så här ser jag ut ikväll dårå:



Och så fick Malin komma med på en bild där. Och nu är hon jätte arg på mig för att jag la upp den. Hon tycker nämligen att den är "BAJSFUL!"
Men vi andra håller inte med... Right??

Och vet ni vad mina vänner? Hon bad mig just att ta min bröstvårta och vrida runt. Jag lydde inte ordern.

Vad ska ni göra ikväll?

2 Feb.

MalfoyDAnny

Är det bara jag som ser likheten?


I love you more than I love life itself,but I need to find a place where I can breathe


The time is right, I'm gonna pack my bags
And take that journey down the road,
Cause over the mountain I see the bright sun shining
And I want to live inside the glow.

I wanna go to a place where I am nothing and everything
That exists between here and nowhere.
I wanna go to a place where time has no consequences yeah
The sky opens to my prayer

Chorus
I wanna go to beautiful, beautiful, beautiful
I wanna go to beautiful, beautiful, beautiful
I wanna go to beautiful, beautiful, beautiful
I wanna go to beautiful, beautiful, beautiful

Please understand that it's not that I don't care
But right now these walls are closing in on me
I love you more than I love life itself
But I need to find a place where I can breathe
I can breathe

I wanna go to a place where I can hold the intangible
And let go of the pain with all my might
I wanna go to a place where I'm suspended in ecstasy
Somewhere between dark and light
Where wrong becomes right

RSS 2.0